I det här avsnittet arbetar jag med vårblommor och ger dig råd för att bli en bättre makrofotograf. Bland annat har jag med mig foliepapper och en ficklampa med mig ut i fält för att skapa artificiellt ljus när det befintliga inte räcker till. Jag berättar också kring hur jag tänker när jag fotograferar makro och ger dig som vanligt massor av fotoinspiration, tips & råd. #makrofoto

Just nu blommar det friskt i lantträdgården hemma på Fröstad gård. Både gullviva, förgätmigej och kungslilja med flera. Det är en magisk tid för att skapa makrofoto och för mig är det bara att dyka ner i spenaten och leta efter kreativa kompositioner och ljus.

Se detta avsnitt för att få inspiration för att själv bege dig ut med makroobjektivet, det finns så mycket blommor att upptäcka i markerna just nu!

Missa heller inte att det snart bara är en vecka kvar till min fotoworkshop till Öland, där vi ska fotografera orkidéer, kreativt. Läs mer på Orkidéer & unika landskap på Öland.

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me