I det här avsnittet arbetar jag med vårblommor och ger dig råd för att bli en bättre makrofotograf. Bland annat har jag med mig foliepapper och en ficklampa med mig ut i fält för att skapa artificiellt ljus när det befintliga inte räcker till. Jag berättar också kring hur jag tänker när jag fotograferar makro och ger dig som vanligt massor av fotoinspiration, tips & råd. #makrofoto

Just nu blommar det friskt i lantträdgården hemma på Fröstad gård. Både gullviva, förgätmigej och kungslilja med flera. Det är en magisk tid för att skapa makrofoto och för mig är det bara att dyka ner i spenaten och leta efter kreativa kompositioner och ljus.

Se detta avsnitt för att få inspiration för att själv bege dig ut med makroobjektivet, det finns så mycket blommor att upptäcka i markerna just nu!

Missa heller inte att det snart bara är en vecka kvar till min fotoworkshop till Öland, där vi ska fotografera orkidéer, kreativt. Läs mer på Orkidéer & unika landskap på Öland.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!