I det här avsnittet så fotograferar jag svamp med en ficklampa. Jag arbetar med andra ord med externt ljus tillsammans med det befintliga ljuset. Med ficklampan belyser jag svamparna från många olika håll, både nerifrån, bakom och från sidan. Jag har glömt min bästa ficklampa hemma och får därför använda bara min mobiltelefon och ett varmt färgfilter. Om du gillar denna video, glöm inte att prenumerera och trycka tummen upp, tack!

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me