I det här avsnittet sätter jag mig vid min fågelmatning för första gången det här året. Det blir flera möten med den charmiga punkaren, tofsmesen. Men också talltita, entita, kungsfågel, blåmes, talgoxe och hackspett. Jag arbetar med 135 mm på fullformat då jag på min matning kommer småfåglarna ganska så nära. Jag berättar också om hur jag har tänkt när jag har fixat ordning fågelmatningen för säsongen.

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me