Den här gånger besöker jag småfåglarna i novembermörkret och ger dig tips & råd kring fågelfotografering. Bland besökarna ser jag tofsmes, svartmes, nötväcka, större hackspett, m.fl. En härlig dag för fågelfotografering om än väldigt mörk och mulen.

När jag besöker småfåglarna i novembermörket arbetar jag ibland med en ficklampa, detta för att ljusa upp fågeln mot bakgrunden. I denna video kommer du att få se exempel på det. Här får du tips & råd kring fågelmatning och får en inblick i hur jag arbetar med småfåglarna och vad jag använder för matning. Solrosfrön & fett är det viktigaste.

Novembermörket är påtagligt nu, men vad kan vara bättre än att ägna några timmar bland småfåglarna?

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me