Den här gånger besöker jag småfåglarna i novembermörkret och ger dig tips & råd kring fågelfotografering. Bland besökarna ser jag tofsmes, svartmes, nötväcka, större hackspett, m.fl. En härlig dag för fågelfotografering om än väldigt mörk och mulen.

När jag besöker småfåglarna i novembermörket arbetar jag ibland med en ficklampa, detta för att ljusa upp fågeln mot bakgrunden. I denna video kommer du att få se exempel på det. Här får du tips & råd kring fågelmatning och får en inblick i hur jag arbetar med småfåglarna och vad jag använder för matning. Solrosfrön & fett är det viktigaste.

Novembermörket är påtagligt nu, men vad kan vara bättre än att ägna några timmar bland småfåglarna?

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!