I det här avsnittet beger jag mig iväg hemifrån tidigt och fotograferar svarthakedopping i morgondimma #svarthakedopping

Det är något magiskt med tidig morgon. Framförallt om du har möjlighet att fotografera svarthakedopping i det första morgonljuset. Jag är på plats denna svarthakedoppingslokal innan solens uppgång för att få med mig det absolut bästa ljuset.

Svarthakedopping tillhör familjen doppingar och anses faktiskt som sårbar i världen, däremot här uppe i norr så finns det en ganska stabil population. Svarthakedoppingen är vacker med sina gula tofsar på sidorna av huvudet och sina illröda ögon.

I denna video berättar jag bland annat varför jag tycker att det är så viktigt att du är uppe tidigt, långt före soluppgång och hur jag tänker när jag ska fotografera svarthakedopping

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me