I det här avsnittet beger jag mig iväg hemifrån tidigt och fotograferar svarthakedopping i morgondimma #svarthakedopping

Det är något magiskt med tidig morgon. Framförallt om du har möjlighet att fotografera svarthakedopping i det första morgonljuset. Jag är på plats denna svarthakedoppingslokal innan solens uppgång för att få med mig det absolut bästa ljuset.

Svarthakedopping tillhör familjen doppingar och anses faktiskt som sårbar i världen, däremot här uppe i norr så finns det en ganska stabil population. Svarthakedoppingen är vacker med sina gula tofsar på sidorna av huvudet och sina illröda ögon.

I denna video berättar jag bland annat varför jag tycker att det är så viktigt att du är uppe tidigt, långt före soluppgång och hur jag tänker när jag ska fotografera svarthakedopping

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!