Torsdagen den 21 november klockan 20:00 håller jag ett så kallat webinar (en föreläsning online) på min Youtube-kanal. Den kommer att vara öppen för alla som vill titta och integrera och är gratis.

Efter föreläsningen finns det tid för frågor och tankar. Dessa besvaras live via Youtubes online-chatt (ett fönster som ligger precis bredvid videofönstret). Du kan redan nu börja att fundera på frågor som du vill ställa till mig eller om du har frågor om någon fotoresa!

Myskoxar i ett snöoväder på Dovrefjell.

Efter en lyckad föreläsning om savannen i Masai Mara, Kenya fortsätter jag nu med ytterligare en gratis online-föreläsning om vinterparadiset i Riisitinturi nationalpark och myskoxarna på Dovrefjell. Förutom att få se bilder berättar jag om områdena och vad du som fotograf ska tänka på. Räkna med att få en hel del tips och råd för din naturfotografering.

Detta kan du förvänta dig av online-föreläsningen:
• Få en inblick i Riisitinturi och Dovrefjells naturområden, miljöer och klimat.
• Se exempel på bilder från Riisitinturi nationalpark och myskoxarna i Dovrefjell
• Få fotografiska tips och råd om fotografering i de båda områdena.

Hur anmäler jag mig?

Observera! Du behöver bara anmäla dig om du inte är medlem i nyhetsbrevet eller följer Fröstad Naturfoto på Facebook. En länk kommer att skickas ut onsdagen den 20:e november till både nyhetsbrevet och Facebookgruppen.

Gör såhär:

Allt du behöver göra är att anmäla dig i formuläret nedan med namn och e-postadress, så kommer du dagen innan, onsdagen den 20:e november få en länk till föreläsningen på den e-post som du angav.

När du anmäler dig till föreläsningen blir du också medlem i mitt nyhetsbrev där du får tips och råd om din naturfotografering i både text, video och ljud,  varje onsdag klockan 20:00. Dessutom är du uppdaterad på alla nya workshops, kurser och fotoresor (om du redan som många andra redan är medlem i nyhetsbrevet blir du självklart inte omregistrerad).

Varmt välkommen!

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!