I det här avsnittet befinner jag mig en tidig morgon vid Brösarps backar på Österlen. Jag är uppe cirka 1 timme innan solen ska gå upp och möts av ett magiskt landskap i dimma. Efter att ha klättrat upp på en kulle vid Brösarps backar ställer jag upp mitt stativ och monterar min Sony A7R IV & inväntar soluppgången. Det skulle dock dröja då några tjocka moln låg över horisonten. Efter att ha ägnat mig åt att skapa högdynamiska bilder (HDR) såg jag hur ljuset blev starkare vid horisonten. Solen var på väg upp som ett rött klot. Det blev en magisk fotomorgon.

Om du gillar denna video, glöm inte att prenumerera och trycka tummen upp, tack!

[Prenumerera] på min Youtube-kanal för att få fotoinspiration, två gånger i veckan.

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me