Nu har jag släppt sju stycken platser för fotoresan med bergsgorillor, schimpanser & guldmarkatta, till Uganda 2021. Du kommer att kunna få möjlighet att fotografera den mytiska och vackra bergsgorillan i de dimhöljda Virungabergen. Stifta närmare bekantskap med vår närmaste släkting, schimpansen. Vi kommer också söka efter och fotografera den starkt hotade guldmarkattan som lever på hög höjd i bambuzonen i Virungabergen. Om detta inte är nog har vi möjlighet att fotografera andra primater exempelvis röd guereza och black & white Colobus i ögonhöjd på ett specialcamp.

Förutom alla primater så finns det även intressanta djur och fåglar på savannen i Queen Elisabeth park & Ishasha regionen. Exempelvis afrikans elefant, buffel, Uganda kob, leopard m.fl.  Vi kommer också att ha god chans att se och fotografera trädklättrande lejon! Utöver att fotografera djur och fåglar på savannen kommer vi även att fotografera från en båt på Kazinga-kanalen där det finns möjlighet att fotografera badande elefanter, bufflar och mycket flodhäst med riktigt låga vinklar.

Runt omkring oss när vi reser på den sydvästra sidan av Uganda kommer det finnas ett mycket rikt fågelliv att fotografera. Bland annat söker vi efter Jätteturakon med sin färggranna näbb och sin blåa fjäderdräkt. Här finns massor av fåglar att kika på och fotografera. En av våra guidade turer är inriktad mot enbart fåglar.

Vi bor på bra och ekovänliga camps, alltid med bra anslutning för vår naturfotografering. Samtidigt som du kan få uppleva en drömresa till alla primater, savanndjur och fåglar hjälper du samtidigt till att bidra till bevarandet av bergsgorillor, schimpanser och guldmarkatta, samt regnskogen genom ekoturism som gynnar artbevarande, regnskogshabitat och lokalbefolkningen.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!