Det här är en av Fröstad Naturfoto nya presentationsvideos. Klippen i presentationen är från flera av Fröstad Naturfotos resor, däribland primater i Uganda, björnar i Finland, Trandansen, Kronhjort i Östergötland, Alpget i Italien, gepard i Masai Mara, Kenya m.fl. I den här videon har jag arbetat mycket med musiken, ljudeffekter och framförallt tempot, med en blandning av mer stillsamma klipp och andra mer fartfyllda. Övergångarna är också få men effektiva. Hoppas att du gillar den!

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!