Bland de stora namnen inom fotoresebranschen sticker jag ut som det bästa valet när det kommer till att leverera prisvärda och personliga fotoresor. Jag kompromissar aldrig när det gäller den personliga fotoresan, och ändå kan jag erbjuda de mest kvalitetsinriktade och väl undersökta fotoresorna till billigare priser. Det är en unik kombination som du inte hittar någon annanstans! Jämför själv!

Med mig får du inte bara en fotoresa, du får en verklig upplevelse. Jag håller grupperna små med maximalt 8 deltagare, och oftast bara 7-4 deltagare. Varför? För att jag vet att för många fotografer på en och samma plats kan begränsa både möjligheterna till fantastiska bilder och den personliga handledningen som du förtjänar. Hos mig får du det bästa av två världar: prisvärdhet och personlig uppmärksamhet.

Gör det annorlunda och utforska nya vägar.

En viktig del av mitt arbete är att förbereda varje resa noggrant. Jag utforskar destinationerna själv för att säkerställa de bästa fotomöjligheterna till det bästa priset. Att rekognosera varje fotoresa noggrant är för mig en självklarhet och ett måste för en lyckad fotoresa!  Varje fototillfälle är noga planerat för att maximera din upplevelse. När du reser med mig är du min prioritet. Jag tror på att sätta dig som deltagare i centrum av varje resa. Jag tar aldrig de bästa platserna för mig själv eller hindrar dig från att ta de perfekta bilderna. Din upplevelse är det viktigaste för mig, och jag är här för att stödja dig på varje steg på den resan. Jag bryr mig om dina frågor och bekymmer, och jag finns här för att ge dig personlig hjälp när du behöver det. Allt för att du ska kunna fotografera dina drömbilder!

Bli med i gemenskapen av passionerade fotografer och upptäck världen på det mest prisvärda och personliga sättet möjligt. Res eller gå en workshop med mig!

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!