Oförglömliga minnen!

Jag minns ännu mycket starkt hur det var den där dagen då jag för första gången träffade bergsgorillorna i de dimhöljda Virungabergen. En upplevelse som aldrig kommer att falla i glömska. Dessutom har jag också naturbilderna att återkomma till när längtan blir för stor. Men, Uganda är mer än bara bergsgorillor. Det är vår närmaste släkting schimpansen, den starkt utrotningshotade och endemiska guldmarkattan. Det är också massor andra primater som man på denna fotoresa kan komma mycket nära. Vi får heller inte glömma savanndjuren, de trädklättrande lejonen och badande elefanter. Uganda har så mycket att erbjuda dig som naturfotograf.

Planerar inför 2022.

Jag planerar för fullt inför 2022 års fotoresor, för visst känns det som allt lättar en aning nu? Afrika behöver oss mer än någonsin nu med tanke på vad pandemin har ställt till med rent ekonomiskt i dessa redan utsatta länder. Nu kan vi snart dra vårt strå till stacken och samtidigt få oförglömliga naturupplevelser och bilder.

Nya platser för 2022.

Jag kommer inom mycket kort att släppa platserna för Uganda – Bergsgorillor, schimpanser & guldmarkatta 2022! Om du har gått i tankarna att boka denna fotoresa tidigare, är det nu dags! Endast 7 platser 2022! Håll utkik på Fröstad Naturfoto.

Här kan du läsa mer om 2021 års fotoresa som är fullbokad sedan länge!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!