Jag har som de flesta av er nog redan vet, sedan cirka 2 år tillbaka haft en videokanal på Youtube. Där har jag gett mina tittare en ny video varje vecka med fotoinspiration från hemmavid men även på andra platser i Europa och Afrika. Med ett fokus på  lättsmälta och trevliga avsnitt har jag även utbildat mina tittare i naturfotografins ädla konst.

Nu är det dags för lite förändring, dock till det bättre. Kanalen tar  en ny vändning och presenterar ett antal serier som är mer fokuserade kring utbildning mer än stämning, något som har efterfrågats. Videorna vilar dock på samma trygga grund med  lättsmälta och trevliga avsnitt. Först ut i denna serie är: Hur bilden blev tillDet första avsnittet utspelar sig hemma på min gård på Östgötaslätten där jag ger dig tips och råd att fotografera humlor i rörelse.

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me