Jag har som de flesta av er nog redan vet, sedan cirka 2 år tillbaka haft en videokanal på Youtube. Där har jag gett mina tittare en ny video varje vecka med fotoinspiration från hemmavid men även på andra platser i Europa och Afrika. Med ett fokus på  lättsmälta och trevliga avsnitt har jag även utbildat mina tittare i naturfotografins ädla konst.

Nu är det dags för lite förändring, dock till det bättre. Kanalen tar  en ny vändning och presenterar ett antal serier som är mer fokuserade kring utbildning mer än stämning, något som har efterfrågats. Videorna vilar dock på samma trygga grund med  lättsmälta och trevliga avsnitt. Först ut i denna serie är: Hur bilden blev tillDet första avsnittet utspelar sig hemma på min gård på Östgötaslätten där jag ger dig tips och råd att fotografera humlor i rörelse.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!