I detta avsnitt av Tema Torsdag ger jag dig en rundtur i min kurslokal. Kurslokalen är från 1800-talet men i nyrenoverat skick. Dock är många av de äldre interiörerna kvar. Exempelvis de gamla nötta trösklarna och dörrlåsen.  I den här videon så får du se hur kurslokalen ser ut i stort och vilket utrymme du har om du skulle gå en kurs hos mig här på Fröstad gård.

[Prenumerera] på min Youtube-kanal för att få fotoinspiration, två gånger i veckan.

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me