Köpvillkor för produkter & digitala produkter.

(gäller från 7 maj 2020)

Vid frågor, ring Niklas Virsen: 0736540687

1. BETALNINGSALTERNATIV

Faktura.

  1. Gör din beställning.
  2. Efter din beställning skickas en faktura ut digitalt till din angivna e-postadress.
  3. Varan eller varorna skickas till dig via postpaket. Du har sedan 14 dagar på dig att betala din faktura.

2. BESTÄLLNING & LEVERANS.

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. Är något fel i orderbekräftelsen ska du omedelbart kontakta mig via e-post till info@frostadnaturfoto.se.

Normala leveranstider är 3 dagar. Observera! Beställningar lagda på helger skickas tidigast på måndagen efter. Om förseningar i leveransen skulle uppstå (utan att vi har meddelat dig om längre leveranstid) ska du kontakta oss på e-postadress: info@frostadnaturfoto.se.

3. ÅNGERSRÄTT.

Vid köp av varor på Fröstad Naturfoto har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.

Vid nyttjande av din ångerrätt:

  • Du måste meddela mig att du ångrar din beställning. Meddelandet ska skickas till info@frostadnaturfoto.se. I ditt meddelande ska ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka varor som returneringen gäller framgå klart och tydligt.
  • Du bör omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter ångermeddelandet returnera produkterna till mig.
  • Du står för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna bör därför skickas välpaketerade och i ursprunglig förpackning.
  • På återbetalningsbeloppet förbehåller jag mig rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid använd eller skadad produkt.

Ångerrätten gäller inte vid:

  • När produkter skickas med plomberingstejp måste förpackningen & varan skickas tillbaka obruten.

Detta gäller för närvarande videokurser som skickas via USB-stickor på posten.

4. REKLAMATIONER.

Jag kontrollerar alltid mina produkter innan dessa skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad när den anländer åtar jag i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning att kostnadsfritt åtgärda felet.

  • Du måste alltid kontakta mig för ett godkännande innan du returnerar en defekt vara.
  • Klagomålet ska skickas omedelbart efter att defekten har upptäckts.

Eventuella fel ska alltid reklameras till info@frostadnaturfoto.se där du anger ditt namn, din adress, e-postadress, ordernummer och en beskrivning av felet.

Om det inte lyckas att åtgärda felet eller leverera en liknande produkt, återbetalar jag dig för den defekta produkten i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Jag står för returfrakt vid godkända reklamationer.

Jag förbehåller mig rätten att neka en reklamation om det visar sig att varan inte är felaktig i enlighet med gällande konsumentskyddslagstiftning. Vid reklamationer följer jag riktlinjer från Allmänna Reklamationsnämnden, se arn.se.

5. PERSONUPPGIFTER.

Genom att handla hos Fröstad Naturfoto accepterar du vår integritetspolicy och vår behandling av dina personuppgifter.

Företagsinformation

Fröstad Naturfoto
Adress: Östra Tollstad Fröstad 2, 590 17 Mantorp

Org.nr: 19820308-1990
Kontaktinformation: info@frostadnaturfoto.se