Det fanns en tid då naturfotografering främst var en sysselsättning som män utövade. Saker och ting förändras dock, och många gånger till det bättre. Det är numera nästan lika vanligt att få se kvinnliga naturfotografer som manliga. Det är kul och något som speglas i vilka som reser med på mina fotoresor och går mina workshops.

  • 47% av alla mina resenärer & workshopsdeltagare är kvinnor. Detta på resor och workshops inom Norden men även ut i världen med destinationer i Afrika som exempel.

Idag tar kvinnorna mer plats inom naturfotografin, både på nätet men givetvis också på scener & utställningar runt om i Sverige och Norden. Den här förändringen är något som jag och många andra professionella naturfotografer uppskattar. Det tillför en ny dimension av tänkande och skapande när det kommer till naturbilder och naturupplevelser.

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me