Det fanns en tid då naturfotografering främst var en sysselsättning som män utövade. Saker och ting förändras dock, och många gånger till det bättre. Det är numera nästan lika vanligt att få se kvinnliga naturfotografer som manliga. Det är kul och något som speglas i vilka som reser med på mina fotoresor och går mina workshops.

  • 47% av alla mina resenärer & workshopsdeltagare är kvinnor. Detta på resor och workshops inom Norden men även ut i världen med destinationer i Afrika som exempel.

Idag tar kvinnorna mer plats inom naturfotografin, både på nätet men givetvis också på scener & utställningar runt om i Sverige och Norden. Den här förändringen är något som jag och många andra professionella naturfotografer uppskattar. Det tillför en ny dimension av tänkande och skapande när det kommer till naturbilder och naturupplevelser.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!