Jag är otroligt stolt & glad att kunna meddela att jag av mer än 18  000 bidrag i den Internationella naturfototävlingen, Asferico 2020 är katergorivinnare i temat ”Man and Nature”. Av dessa 18 000 bidrag fanns det 8 stycken bilder (8 av 18 000) som blev kategorivinnare och min bild, Deforestation, är en av dessa!

Konkurrensen i denna stora internationella fototävling var väldigt hög i år, med många bra bidrag. Att få vinna hela kategorin är naturligtvis fantastiskt roligt. I fototävlingen finns det vinnare från flera olika länder både inom Europa och utanför, exempelvis från Kina och Usa. Jag är också inbjuden på en större gala som ska äga rum i Italien samt i en större utställning med fotografier från tävlingen. Dessvärre har nu Coronakrisen satt käppar i hjulet även här men båda tillställningarna förväntas att hållas längre fram i år. Förutom ära och inbjudningar till gala och utställning har jag även vunnit ett rent ekonomiskt tillskott.

Gå gärna in och kika på min vinnarbild på Asferico 2020 och alla andra tävlingsbilder också, givetvis: https://lnx.asferico.com/concorso/en/2020-results/

Deforestation

Min vinnarbild i Asferico 2020, Deforestation. Fotograferad med en drönare och visar ett kalhygge på höger sida och en gammelskog med rik biologisk mångfald på vänster sida. Skiljelinjen är vägen i mitten. Vilken sida väljer du?

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!