Jag är otroligt stolt & glad att kunna meddela att jag av mer än 18  000 bidrag i den Internationella naturfototävlingen, Asferico 2020 är katergorivinnare i temat ”Man and Nature”. Av dessa 18 000 bidrag fanns det 8 stycken bilder (8 av 18 000) som blev kategorivinnare och min bild, Deforestation, är en av dessa!

Konkurrensen i denna stora internationella fototävling var väldigt hög i år, med många bra bidrag. Att få vinna hela kategorin är naturligtvis fantastiskt roligt. I fototävlingen finns det vinnare från flera olika länder både inom Europa och utanför, exempelvis från Kina och Usa. Jag är också inbjuden på en större gala som ska äga rum i Italien samt i en större utställning med fotografier från tävlingen. Dessvärre har nu Coronakrisen satt käppar i hjulet även här men båda tillställningarna förväntas att hållas längre fram i år. Förutom ära och inbjudningar till gala och utställning har jag även vunnit ett rent ekonomiskt tillskott.

Gå gärna in och kika på min vinnarbild på Asferico 2020 och alla andra tävlingsbilder också, givetvis: https://lnx.asferico.com/concorso/en/2020-results/

Deforestation

Min vinnarbild i Asferico 2020, Deforestation. Fotograferad med en drönare och visar ett kalhygge på höger sida och en gammelskog med rik biologisk mångfald på vänster sida. Skiljelinjen är vägen i mitten. Vilken sida väljer du?

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me