Idag vill jag passa på att önska alla ett gott nytt år och ge dig information om fotoresor för 2022! Hoppas att ert 2021 har varit bra och har det varit mindre bra kan det bara bli bättre eller hur? Det kommer att bli ett spännande 2022 för Fröstad Naturfoto. Nu i januari kommer jag att rekognoscera inför en ny fågelfotoresa och senare i sommar en fågelfotoresa till för alla er fågelfantaster och fågelfotografer. Fotoresorna till Afrika kommer också att utvidgas till en ny destination om allt ser bra ut. Detta och några till workshops kommer ni att kunna räkna med framöver.

Jag är fortfarande billigast med de mest personliga fotoresorna!

Bland de mer etablerade fotoreseföretagen är jag fortfarande billigast, utan att tumma på kvalitén givetvis. Samtidigt som detta har jag de mest personliga fotoresorna med små grupper. Små grupper till samma pris som för stora grupper är jag helt unik med att erbjuda.

Jag kör alltid med max 8 stycken deltagare men ofta max 6 deltagare och ibland även 4 deltagare. Jag vet av erfarenhet att det inte går att göra en bra fotoresa med för många fotodeltagare på en och samma begränsande yta. Dessutom blir också möjligheterna till aktiv handledning lidande. Du kan räkna med att få det bästa priset och de mest personliga fotoresorna när du reser med mig. Det här är något som jag verkligen är stolt över att kunna erbjuda.

Max 8 deltagare

Att göra det annorlunda är viktigt.

En viktig del av mitt arbete är att göra ordentliga rekognosceringar av kommande fotoresor och workshops. Det innebär bland annat att jag själv besöker och fotograferar på destinationen för att se till att vi kommer att få de allra bästa fotomöjligheterna till ett så bra pris som möjligt utan att tumma på kvalitén. Jag kontrollerar även våra boenden, eventuella guider och allt runt omkring. Du kan också räkna med att mina fotoresor verkligen koncentrerar sig på fotografering. Vi fotograferar alltid i det bästa ljuset, i de mest koncentrerade områdena med möjlighet till bra naturbilder och naturupplevelser.

Jag försöker också ständigt att tänka annorlunda, genom att presentera workshops och fotoresor dit inte alla andra fotoresearrangörer kör eller med ett annorlunda upplägg så att alla fotoresor inte blir som alla andra. Det kan nog de flesta som har följt med mig till Kenya – Masai Mara, Fulufjället eller här hemma i mitt Östergötland intyga till exempel.

Fors i Rondane Nationalpark, Norge. På landskapsfotoresor är det helt avgörande med små grupper så vi inte är i vägen för varandra när vi exempelvis arbetar med vidvinkeloptik.

Hjälp hela vägen!

Jag sätter alltid dig som deltagare först! Jag får ibland höra historier hur guider och fotoledare tar de bästa fotoplatserna framför sina deltagare eller till och med blockerar deltagarens möjlighet att ta en bra bild för sin egen del. Det här är verkligen inte acceptabelt! Jag anser att sådana reseledare inte förtjänar din uppmärksamhet över huvud taget. Eller i alla fall skulle jag ha haft så mycket stolthet att inte tillåta detta. Du ska veta att jag alltid sätter deltagarna först, alltid, uteslutande! Varje fotoresa kan vara den deltagares drömresa och den ska inte förstöras av en reseledare, snarare tvärt om givetvis!

Många av er har 2021 haft frågor kring fotoresor och workshop gällande säkerhet, fotoutrustning och andra fotorelaterade frågor. Med mig får du personlig hjälp hela vägen och svaret dröjer aldrig länge. Faktum är att jag bryr mig om mina deltagare och deras upplevelser på riktigt, inte bara när vi är på plats på destinationen, utan hela vägen. Just nu arbetar jag med att sätta ihop en FAQ med era mest vanliga frågor.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!