En av de mest populära och uppskattade fotoresorna som jag anordnar är min skräddarsydda resa till Masai Mara, Kenyaför naturfotografer. En klassisk destination till ett viltreservat som handlar mycket om de stora kattdjuren men likaväl alla andra savanndjur och fåglar. Masai Mara är känt för sin stora population av lejon. Här finns också en rik population av gepard och leopard. Förra fotoresan som jag körde i november/december 2021, träffade vi på inte mindre än 7 olika individer av serval! Förutom detta stora hjordar av afrikans elefant och givetvis mycket mer!

Lejoninna i Masai Mara, Kenya 2021.

En av anledningarna till att fotoresan har blivit så populär är givetvis upplägget och det faktum är att den både är prisvärd och personlig. Endast max 8 personer på varje fotoresa för en liten kostnad i jämförelse med andra fotoresearrangörer. Allt ifrån 35 000+ till 36 000+. Så ser priset ut hos de flesta fotoresearrangörer. Min fotoresa kostar endast 23 900 SEK , det är en mycket väsentlig skillnad!

Gepard i palettfärgat kvällsljus, Masai Mara 2022.

Trots att jag är mycket billigare än de andra aktörerna kan jag fortfarande erbjuda en personlig fotoresa med endast 8 deltagare (max). Förutom 7 dagar i Masai Mara med fulldagssafaris, off-road permission, två safaribilar, närhet till viltreservatet från camp (endast 3-4 minuter), inkluderat besök i Masai byn och bushwalk, bor vi i enkla men naturnära camps med el i varje tält, spolande toalett och varmvatten i duschen (toa, dusch och el i varje tältcamp).

Jag ser att det är ett mönster som återkommer resa efter resa. Jag är nästan alltid mest prisvärd av alla aktörer där ute, samtidigt som jag kör med små grupper. Detta utan att tumma på någon kvalitet!

Jämför gärna! [slut]

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!