Följ med mig ut till svansjön i dimma. Under den tidiga morgonen beger jag mig iväg mot min svansjö och det ligger en tät dimma över landskapet. Luften är fylld av små vattendroppar och hösten gör sig verkligen påmind.

Landskapet skiftar i många olika färger och här finns en mycket rik population av sångsvan & knölsvan samt andra fåglar. Jag fotograferar både ifrån ett gömsle som kommunen har byggt här men också utanför. Det är en magisk morgon och förmiddag jag har med främst sångsvanar.

Dimman lättar till sist en aning över svansjön och jag har fulla minneskort med mig tillbaka med både video & stillbild.

Om du gillar denna video, glöm inte att prenumerera och trycka tummen upp, tack!

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me