Följ med mig ut till svansjön i dimma. Under den tidiga morgonen beger jag mig iväg mot min svansjö och det ligger en tät dimma över landskapet. Luften är fylld av små vattendroppar och hösten gör sig verkligen påmind.

Landskapet skiftar i många olika färger och här finns en mycket rik population av sångsvan & knölsvan samt andra fåglar. Jag fotograferar både ifrån ett gömsle som kommunen har byggt här men också utanför. Det är en magisk morgon och förmiddag jag har med främst sångsvanar.

Dimman lättar till sist en aning över svansjön och jag har fulla minneskort med mig tillbaka med både video & stillbild.

Om du gillar denna video, glöm inte att prenumerera och trycka tummen upp, tack!

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!