I dagens avsnitt får ni följa med mig när jag fotograferar ormbunkar i olika färger. Nu när höstens har kommit är det bland det första man kan se, att ormbunkarna intar olika färger i gult, orange och brunt. För er som har följt den här kanalen , vet att jag älskar att fotografera ormbunksväxter, de gör sig så bra på bild! I det här avsnittet kommer du att se hur jag botaniserar runt kring ormbunkar i olika färger för att leta bra kompositioner. Jag pratar också om hur viktigt det är att förenkla sitt motiv och välja rätta färger i sina ormbunksbilder.

Om du gillar denna video, glöm inte att prenumerera och trycka tummen upp, tack!

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me