I dagens avsnitt får ni följa med mig när jag fotograferar ormbunkar i olika färger. Nu när höstens har kommit är det bland det första man kan se, att ormbunkarna intar olika färger i gult, orange och brunt. För er som har följt den här kanalen , vet att jag älskar att fotografera ormbunksväxter, de gör sig så bra på bild! I det här avsnittet kommer du att se hur jag botaniserar runt kring ormbunkar i olika färger för att leta bra kompositioner. Jag pratar också om hur viktigt det är att förenkla sitt motiv och välja rätta färger i sina ormbunksbilder.

Om du gillar denna video, glöm inte att prenumerera och trycka tummen upp, tack!

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!