I det här avsnittet fotograferar jag iskristaller & bokeh. Gårdagens väder var härligt med kraftigt snöfall & vit nysnö på grenarna, men den försvann snabbt. Dagen efter när detta avsnittet spelades in hade snön försvunnit från grenarna. Jag arbetar istället med iskristaller och bokeh i detta avsnitt. Det är minusgrader ute och med rätt ljus och komprimerande kompositioner skapar jag bilder av iskristaller med magisk bokeh.

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me