I dagens avsnit av Tema Torsdag pratar jag om att gå tillbaka till ditt bildarkiv för att hitta nya toppbilder. När jag är ute i fält och fotograferar så vet jag oftast vilka bilder som är mina “keepers”. Problemet är att jag nästan alltid hittar nya favoritbilder när jag går igenom mina bildarkiv några månader senare, i detta avsnitt förklarar jag varför. Du får även veta hur jag brukar göra när jag letar genom mina bildarkiv i Lightroom Classsic CC.

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me