I det här avsnittet av Tema Torsdag diskuterar jag framtiden med AI redigering och vad det innebär för naturfotografin. Med redigeringsprogram som Luminar & Photoshop 2021 kommer med AI för att byta ut himlar och mer bör man också ställa sig frågan om det är bra eller dåligt. Det gör jag i denna video. Dessutom får du veta vad jag anser vara manipulering av bilder och hur vi kan tackla problemet och fördelarna med AI redigering.

Prenumerera på min Youtube-kanal!
Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me