I dagens Tema Torsdag pratar jag om 3 tips & råd som du kan använda dig av för att skapa bättre actionfotografier på motiv i rörelse. När amatörfotografer fotograferar exempelvis flygande fågel eller löpande däggdjur finns det flera saker att undvika. I dagens avsnitt är det dessa saker som jag fokuserar att diskutera runt.

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me