I det här avsnittet av Tema Torsdag tar jag upp 3 saker somdu måste undvika vid efterbehandling av dina naturbilder.

Dessa 3 saker är:

  • Beskär inte dina bilder för hårt.
  • Undvik övermättnad.
  • Överskärp inte dina bilder.

I denna video förklarar jag varför du inte ska beskära dina bilder för hård, undvika övermättnad samt överskärpning av dina bilder. Jag ger dig också råd på hur du kan tänka för att undvika dessa 3 saker i din efterbehandling. Om du gillar denna video, glöm inte att prenumerera och trycka tummen upp, tack!

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me