I dagens Tema Torsdag pratar jag om två olika frågor som jag fick på gårdagens online-föreläsning. Bland annat hur jag förhåller mig till och “attackerar” en ny naturscen som jag ställs inför. Dessutom berättar jag kring hur jag tänker om utrustning och resor. Vad ska du ta med dig till din fotosession och vad ska du lämna hemma.

Om du är intresserad av att lyssna till när jag berättar om mina mest magiska ögonblick i naturen & ställa dina frågor till mig finns det fortfarande platser kvar på mitt online-event som går av stapeln den 7 oktober. Förra online-eventet blev fullbokat snabbt, så passa på.

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me