I dagens Tema Torsdag pratar jag om två olika frågor som jag fick på gårdagens online-föreläsning. Bland annat hur jag förhåller mig till och ”attackerar” en ny naturscen som jag ställs inför. Dessutom berättar jag kring hur jag tänker om utrustning och resor. Vad ska du ta med dig till din fotosession och vad ska du lämna hemma.

Om du är intresserad av att lyssna till när jag berättar om mina mest magiska ögonblick i naturen & ställa dina frågor till mig finns det fortfarande platser kvar på mitt online-event som går av stapeln den 7 oktober. Förra online-eventet blev fullbokat snabbt, så passa på.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!