I dagens avsnitt fotograferar jag orkidéer vid ett kalkkärr. Jag fotograferar bland annat ängsnycklar, nästrot och vaxnycklar. Att fotografera orkidéer är mycket spännande och det känns som att varje art av orkidéer är en egen individ. Jag ger dig råd och tips på hur du kan tänka när du ska fotografera orkidéer och blommor med ett makroobjektiv. Förutom att arbeta med det befintliga ljuset som naturen själv ger använder jag i detta avsnitt använder jag externt ljus , med både blixt och ficklampa. Om du gillar denna video, glöm inte att prenumerera och trycka tummen upp, tack!

[Prenumerera] på min Youtube-kanal för att få fotoinspiration, två gånger i veckan:

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me