I dagens avsnitt fotograferar jag orkidéer vid ett kalkkärr. Jag fotograferar bland annat ängsnycklar, nästrot och vaxnycklar. Att fotografera orkidéer är mycket spännande och det känns som att varje art av orkidéer är en egen individ. Jag ger dig råd och tips på hur du kan tänka när du ska fotografera orkidéer och blommor med ett makroobjektiv. Förutom att arbeta med det befintliga ljuset som naturen själv ger använder jag i detta avsnitt använder jag externt ljus , med både blixt och ficklampa. Om du gillar denna video, glöm inte att prenumerera och trycka tummen upp, tack!

Fotograferar orkidéer på ett kalkkärr
Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!