I dagens avsnitt åker jag iväg och tillbringar en sommarmorgon hos ekarna. Ett av de mest fantastiska landskap just nu, när allt är grönt och vackert är eklandskapen.

I det böljande vackra eklandskapet där uråldriga ekar sträcker sina knotiga armar mot himlen finns det också mycket liv och rörelse hos exempelvis hackspetten, grävlingen och klövvilt. I det här avsnittet ger jag dig små råd och tips som kan ge dig inspiration till att själv gå upp klockan 04:00 för att fotografera den tidiga morgonen.

Det är en fantastisk känsla att få se solen stiga över landskapet samtidigt som tranorna trumpetar i symfoni. Jag tittar även till grävlingsgrytet som ligger här i eklandskapet, vackert beläget på en kulle. När det gäller landskap blir det givetvis mycket ekar och mycket färger i grönt, orange och gult.

Om du gillar denna video, glöm inte att prenumerera och trycka tummen upp, tack!

[Prenumerera] på min Youtube-kanal för att få fotoinspiration, två gånger i veckan:

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me