I dagens avsnitt åker jag iväg och tillbringar en sommarmorgon hos ekarna. Ett av de mest fantastiska landskap just nu, när allt är grönt och vackert är eklandskapen.

I det böljande vackra eklandskapet där uråldriga ekar sträcker sina knotiga armar mot himlen finns det också mycket liv och rörelse hos exempelvis hackspetten, grävlingen och klövvilt. I det här avsnittet ger jag dig små råd och tips som kan ge dig inspiration till att själv gå upp klockan 04:00 för att fotografera den tidiga morgonen.

Det är en fantastisk känsla att få se solen stiga över landskapet samtidigt som tranorna trumpetar i symfoni. Jag tittar även till grävlingsgrytet som ligger här i eklandskapet, vackert beläget på en kulle. När det gäller landskap blir det givetvis mycket ekar och mycket färger i grönt, orange och gult.

Om du gillar denna video, glöm inte att prenumerera och trycka tummen upp, tack!

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!