I dagens avsnitt ger jag mig iväg på skidorna i ett glittrande vinterlandskap i jakt på vinterbilder. Kursen är satt mot en liten göl där jag förhoppningsvis ska arbeta med isformationer. Det verkar dock som att förhållandena inte är de bästa och jag får tänka om, som så många gånger när det gäller naturfotografi. Istället fotograferar jag den lite mer stilla delen av ån. Där hittar jag några naturscener som jag tycker är fina men jag blir inte nöjd med dagens resultat. På slutet hittar jag dock en komposition med en nedåtgående sol och vita grenar som blir ”dagens bild”.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!