I detta avsnitt beger jag mig iväg till ett närliggande kulturarv där jag ska fotografera minnesmärken från vikingatiden. På den här lokalen finns det inte mindre än 200 stycken anläggningar, det vill säga fornminnen i form av resta stenar och gravhögar. Det är mitt på dagen en mulen förmiddag och jag ska med hjälp av en blixt försöka att skapa stämning i landskapet. Jag arbetar även med delad toning.

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me