I dagens avsnitt får ni följa med & fotografera en strand på Österlen. Jag arbetar främst med abstrakta bilder där jag låter havet och vågorna skapa olika mönster i mina bilder.

När jag fotograferar på stranden i Österlen använder jag mig också av en drönare för att komma upp en bit upp i luften för att fotografera det stora & mäktiga landskapet. Det behövs ibland, när man arbetar med stora vyer. Min drönare som jag arbetar med är DJI Mavic Mini.

Ljuset på stränderna i Österlen är magiskt och ger mig i detta avsnitt många olika chanser till att skapa kreativa och abstrakta bilder.

Fotograferar på en strand i Österlen
Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!