I dagens avsnitt får ni följa med & fotografera en strand på Österlen. Jag arbetar främst med abstrakta bilder där jag låter havet och vågorna skapa olika mönster i mina bilder.

När jag fotograferar på stranden i Österlen använder jag mig också av en drönare för att komma upp en bit upp i luften för att fotografera det stora & mäktiga landskapet. Det behövs ibland, när man arbetar med stora vyer. Min drönare som jag arbetar med är DJI Mavic Mini.

Ljuset på stränderna i Österlen är magiskt och ger mig i detta avsnitt många olika chanser till att skapa kreativa och abstrakta bilder.

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me