Ingenting varar för evigt. Inte ens ett ambassadörskap hos Olympus Sverige. Jag vill med denna text meddela att jag numera fotograferar med Sony utrustning, även om jag har flera delar av Olympussystemet kvar.

Anledningen till att jag har valt att gå över till Sony har ingenting med systemets kompetens att göra. Jag tycker precis som jag har sagt som Olympusambassadör, att det är ett fantastiskt system. Fin optik, bra och vädertätade hus, marknadens bästa bildstabilisering och mjukvara som imponerar, med exempelvis PRO Capture, Live Composite och många andra suveräna funktioner.

Några bilder med Sony A7R IV från helgens workshop vid Knuthöjdsmossen.

Nej, det är inte att jag inte har trivts med Olympus, det är andra saker som ligger i bakgrunden till det här beslutet. Idag fotograferar jag med A7R IV och diverse optik. Jag är supernöjd med Sony och ser grym potential med den kamerautrustningen jag nu har och känner att jag kan utvecklas ytterligare som naturfotograf.

Se hela videon där jag berättar om bytet.

[Prenumerera] på min Youtube-kanal för att få fotoinspiration, två gånger i veckan.

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me