Ingenting varar för evigt. Inte ens ett ambassadörskap hos Olympus Sverige. Jag vill med denna text meddela att jag numera fotograferar med Sony utrustning, även om jag har flera delar av Olympussystemet kvar.

Anledningen till att jag har valt att gå över till Sony har ingenting med systemets kompetens att göra. Jag tycker precis som jag har sagt som Olympusambassadör, att det är ett fantastiskt system. Fin optik, bra och vädertätade hus, marknadens bästa bildstabilisering och mjukvara som imponerar, med exempelvis PRO Capture, Live Composite och många andra suveräna funktioner.

Några bilder med Sony A7R IV från helgens workshop vid Knuthöjdsmossen.

Nej, det är inte att jag inte har trivts med Olympus, det är andra saker som ligger i bakgrunden till det här beslutet. Idag fotograferar jag med A7R IV och diverse optik. Jag är supernöjd med Sony och ser grym potential med den kamerautrustningen jag nu har och känner att jag kan utvecklas ytterligare som naturfotograf.

Se hela videon där jag berättar om bytet.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!