Idag kommer jag att prata om och skapa panoraman av ett magiskt landskap med dimma. Klockan ringer tidigt, redan klockan 04:00 och jag beger mig ut i mina hemmamarker. Här domineras landskapet av ekar och sjöar.

Det finns många olika anledningar att fotografera panoraman i naturen. Panorama utsnittet är ett klassiskt och vackert format på landskap men fungerar faktiskt precis lika bra till djur och fåglar i naturen.

I denna video om panoraman i dimma kommer jag att visa flera exempel på panoraman som jag tagit denna tidiga morgon, dessutom ger jag dig både fotoinspiration, tips & råd hur du själv kan börja att fotografera panoraman och varför du ska göra det.

Det är inte så ofta jag arbetar med en vidvinkel när jag fotograferar panorama eller ”image stitching”. Det är snarare ett lätt teleobjektiv jag använder och i denna video berättar jag varför.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!