Idag kommer jag att prata om och skapa panoraman av ett magiskt landskap med dimma. Klockan ringer tidigt, redan klockan 04:00 och jag beger mig ut i mina hemmamarker. Här domineras landskapet av ekar och sjöar.

Det finns många olika anledningar att fotografera panoraman i naturen. Panorama utsnittet är ett klassiskt och vackert format på landskap men fungerar faktiskt precis lika bra till djur och fåglar i naturen.

I denna video om panoraman i dimma kommer jag att visa flera exempel på panoraman som jag tagit denna tidiga morgon, dessutom ger jag dig både fotoinspiration, tips & råd hur du själv kan börja att fotografera panoraman och varför du ska göra det.

Det är inte så ofta jag arbetar med en vidvinkel när jag fotograferar panorama eller ”image stitching”. Det är snarare ett lätt teleobjektiv jag använder och i denna video berättar jag varför.

[Prenumerera] på min Youtube-kanal för att få fotoinspiration, två gånger i veckan:

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me