Online-föreläsning: En månad i Vietnam med kostymapor & juveltrastar.

0
DATUM : 29 juni 2023
 • KOSTNAD: Gratis!

 • Klockan: 19:00 – 20:00 + frågor.

 • ANTAL PLATSER: Begränsat.

 • Typ: Online-event via Youtube Live.

I den här online-föreläsningen (live) får du följa med mig till exotiska och fotografiskt oexploaterade Vietnam. Här kommer jag visa dig vad vi kan fotografera och hur landet är. Bland annat fokuserar jag på juveltrastar, kostymapor och en mångfald av andra primater, fåglar och ryggradslösa djur. Vietnam är verkligen en helt förtrollad plats för en naturfotograf. Jag fotograferade Vietnam från söder till norr. Med sitt rika djurliv och färgsprakande fåglar är Vietnam något alldeles speciellt. Här finns många olika primater där den ena är häftigare än den andra, detta inkluderar den mytomspunna kostymapan (Pygathrix nemaeus) och gulkindad gibbon (Nomascus gabriellae). Om detta inte var nog kommer jag att visa dig flera av de häftigaste och vackraste fåglarna som jag hade förmånen att fotografera under resan.

Varmt välkommen, torsdagen den 29 juni, klockan 19:00

Observera! Du kommer att få länken till online-föreläsningen direkt nu när du anmäler dig.

Onlineföreläsningarna sker via plattformen Youtube-live. Här nere får du alla svar om hur det fungerar.

Efter att du har anmält dig kommer jag att ge dig en direktlänk till onlineföreläsningen. Var noga med att spara mailet med länken. Jag rekommenderar också att du lägger till föreläsningens tid i din kalender för att undvika att missa den.

Youtube Live är en funktion på plattformen Youtube.com som möjliggör livesändningar. Youtube grundades år 2005 och har sedan dess vuxit till att bli den största plattformen för streaming av videoinnehåll. Det är en säker och användarvänlig tjänst som gör det enkelt att komma igång med att se på livevideosändningar.

 1. Anmäl dig till evenemanget genom att fylla i anmälningsformuläret på den nuvarande sidan.
 2. Efter anmälan kommer du att få ett bekräftelsemail som innehåller en länk till onlineföreläsningen.
 3. Ungefär en halvtimme innan föreläsningen börjar, klicka på länken i bekräftelsemailet.
 4. Du kommer då att omdirigeras till onlineföreläsningen som sänds live på Youtube. Det är så enkelt som det!

Du behöver inte skapa ett konto eller ladda ner något för att titta på mina onlineföreläsningar via Youtube. Det är möjligt att titta på dem utan att vara inloggad eller ha ett Youtube-konto.

Men jag skulle rekommendera dig att skapa ett kostnadsfritt konto på Youtube. Genom att skapa ett konto kan du dra nytta av fördelarna som Youtube erbjuder, till exempel att prenumerera på min Youtubekanal. Genom prenumerationen får du tillgång till ny fotoinspiration två gånger i veckan.

Om du vill ha en mer bekväm upplevelse kan du också ladda ner Youtube-appen för Android eller iOS. Det gör det möjligt att titta på föreläsningarna och annat innehåll på din mobil eller surfplatta.

I live-sändningarna på Youtube har du inte möjlighet att använda din egen mikrofon eller webbkamera. Till skillnad från andra plattformar som exempelvis Zoom meetings, där du kan delta aktivt genom att använda din mikrofon och webbkamera, är detta inte möjligt på Youtube. I en live-sändning på Youtube är det vanligtvis bara sändaren som är synlig och hörbar medan tittarna kan interagera genom chatfunktionen eller kommentarerna.

Efter föreläsningen har du möjlighet att ställa frågor till mig på två olika sätt:

 1. Via live-chatten på Youtube: Om du är inloggad på Youtube kan du delta i den live-chatt som finns tillgänglig under föreläsningen. Där kan du skriva dina frågor och kommentarer i realtid.
 2. Via e-post till info@frostadnaturoto.se

Du har dessa alternativ för att göra det bekvämt för dig att kommunicera och få svar på dina frågor efter föreläsningen.

Om du har några frågor kan du kontakta mig via e-post på info@frostadnaturfoto.se. Jag kommer att svara på dina frågor så snart jag kan. Tveka inte att höra av dig om det är något du undrar över.

Observera! Om det är problem med formuläret vid anmälan går det lika bra att skicka namn och e-post till info@frostadnaturfoto.se – skriv Vietnam som rubrik.

  Anmäl dig till föreläsningen.

  OBSERVERA! Inom max en timme efter ditt köp ska du få ett mail som bekräftar ditt köp. Har du inte fått detta bekräftelsemail ska ni kontakta mig på 0736540687, eller skicka mail till info@frostadnaturfoto.se

  Ditt namn*

  Din e-postadress*

  Om du vill fråga mig om något?

  Nyhetsbrev, ja tack! Prenumerera på Fröstad Naturfotos nyhetsbrev (valfritt).

  All korrespondens kommer att ske via e-mail om inget annat specificeras av kund.

  0
  DATUM : 29 juni 2023
  • KOSTNAD: Gratis!

  • Klockan: 19:00 – 20:00 + frågor.

  • ANTAL PLATSER: Begränsat.

  • Typ: Online-event via Youtube Live.