I den här online-föreläsningen ligger allt fokus på fjärilar, makro och intima landskap. Med andra ord fokuserar vi helt på det lilla perspektivet. Jag kommer att berätta om hur jag arbetar med de små motiven och vi ska tillsammans också resa iväg till ett av de mest intressanta fjärilsdestinationerna i Europa, norra Italien.

Jag kommer också berätta hur jag arbetar med både flygande och stillastående motiv och hur jag ser på vad som är en bra makro- eller närbild. Jag jämför också hur jag arbetar idag med Sony Alpha systemet gentemot mitt tidigare system från Olympus.

Varmt välkommen, torsdagen den 11 november klockan 19:00.

Observera! Du kommer att få länken till onlineföreläsningen direkt nu när du anmäler dig. Spara det mailet så att du på torsdagen den 11 november, klockan 19:00 kan delta.

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!