När? Onsdag 21 april, klockan 16:00
Var? Digitalt på YouTube: https://youtu.be/sjrlQESPqO4
Hur? Följ länken, sätt en påminnelse och prenumerera på vår kanal!

Välkommen på ett digitalt event med naturfotografen Niklas Virsen! Lär dig mer om naturfoto och Alpha-systemet, och inspireras av Niklas magiska naturbilder. Eventet är kostnadsfritt och genomförs i samarbete med Sony.

Det har varit ett märkligt fotograferingsår i pandemins spår. I alla fall för Niklas Virsen som är van att utforska och fota världens natur. Men Corona har också öppnat dörrarna för en hel del hemmaprojekt, och har dessutom gett Niklas chansen att lära sig sin nya Sonyutrustning med alla inställningar, reglage och dess potential – så att det sitter i ryggmärgen.

Under eventet delar Niklas med sig av sina erfarenheter med Alpha-systemet och kameran Sony A7R IV. Han kommer att visa vilka objektiv han fotar med och berätta om sina tankar kring att fånga naturbilden i fält. Du får ta del av nytagna bilder med närområdeskoppling i den svenska naturen, men också bilder från mer långväga naturdestinationer och äventyrsresor. Dessutom bjuder Niklas på tips och råd kring hur du kan bli en bättre naturfotograf genom att vara kreativ ute i fält och arbeta med låga vinklar och ljus.