I det här avsnittet arbetar jag med makrofotografering hemmavid. Jag kommer att ge dig mina tips & råd för bättre makrofotografering. Efter några månader med långa fotoresor, bland annat till Uganda, Spanien och Varanger i Nordnorge är det skönt att kunna gå ut i sin egen trädgård och fotografera det lilla formatet, makrofoto.

Jag arbetar med olika typer av blommor i olika ljussituationer och med olika vinklar för att ge exempel på hur jag tänker när jag fotograferar makro. Bland de blommor som jag fotograferar återfinns liljekonvalj, akvileja, vildtulpan med flera.

Sugen på att arbeta med makro- & närbilder på fjärilar i ett av Europas bästa ställen för att fotografera just fjäril?

Häng med till fjärilsparadiset i Gran Paradiso 2022!

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!