Här kommer länken till LIVE-eventet med Sony & Scandinavian Photo för er som missade, men ändå vill se.

Det har varit ett märkligt fotograferingsår i pandemins spår. I alla fall för Niklas Virsen som är van att utforska och fota världens natur. Men Corona har också öppnat dörrarna för en hel del hemmaprojekt, och har dessutom gett Niklas chansen att lära sig sin nya Sonyutrustning med alla inställningar, reglage och dess potential – så att det sitter i ryggmärgen.
Under eventet delar Niklas med sig av sina erfarenheter med Alpha-systemet och kameran Sony A7R IV. Han kommer att visa vilka objektiv han fotar med och berätta om sina tankar kring att fånga naturbilden i fält. Du får ta del av nytagna bilder med närområdeskoppling i den svenska naturen, men också bilder från mer långväga naturdestinationer och äventyrsresor. Dessutom bjuder Niklas på tips och råd kring hur du kan bli en bättre naturfotograf genom att vara kreativ ute i fält och arbeta med låga vinklar och ljus.
Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!