Här kommer länken till LIVE-eventet med Sony & Scandinavian Photo för er som missade, men ändå vill se.

Det har varit ett märkligt fotograferingsår i pandemins spår. I alla fall för Niklas Virsen som är van att utforska och fota världens natur. Men Corona har också öppnat dörrarna för en hel del hemmaprojekt, och har dessutom gett Niklas chansen att lära sig sin nya Sonyutrustning med alla inställningar, reglage och dess potential – så att det sitter i ryggmärgen.
Under eventet delar Niklas med sig av sina erfarenheter med Alpha-systemet och kameran Sony A7R IV. Han kommer att visa vilka objektiv han fotar med och berätta om sina tankar kring att fånga naturbilden i fält. Du får ta del av nytagna bilder med närområdeskoppling i den svenska naturen, men också bilder från mer långväga naturdestinationer och äventyrsresor. Dessutom bjuder Niklas på tips och råd kring hur du kan bli en bättre naturfotograf genom att vara kreativ ute i fält och arbeta med låga vinklar och ljus.

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me