fbpx

Har du aptit på livet?

2019-01-03T21:37:53+00:00

Min son Isak är snart ett år. Det är full fart hela dagarna. Allt är nytt och spännande och det som är bekant ska undersökas in i minsta detalj. Vrida, vända och kasta leksaker. Dansa och lyssna på musik och leka med maten.

När det väl är dags att säga god natt är det samma sak. Han testar olika ljud med munnen, krälar, kryper, studsar, klänger på pappa och mamma och pussas.

Ögonen är tunga och han har grus i ögonen. Kliar i ögonen, sätter sig upp i sängen medan han sedan ramlar ner i det mjuka igen. Isak försöker med alla sätt och vis att få vara uppe en liten stund till. Om han hade fått bestämma helt själv hade han valt att inte sova överhuvudtaget. Livet är helt enkelt för spännande!

“Ekvationen är enkel, det gäller att ha aptit på livet och prioritera, både tidsmässigt och ekonomiskt!”

Glädjen och aptiten för livet

Tänk om du kunde få bara en liten del av all den livsglädje som utstrålas i barnens ögon. Få möjlighet att vara nyfiken igen, att se bekanta saker ur nya perspektiv och upptäcka glädjen och aptiten för livet när du upptäcker något nytt.

Jag skulle vilja uppmana alla att ta chansen! Bortförklaringar gällande full kalender accepteras inte för det handlar bara om prioriteringar (oftast gäller det också ekonomin och tro mig att arbeta som naturfotograf 100% gör dig inte till en förmögen människa).

Det är många personer som möter mig eller som jag får kontakt med via sociala medier som frågor hur jag hinner med att göra allt? Driva ett eget företag, fotografera, ge er fotoinspiration varje dag, publicera en fotoinspirationsvideo i veckan på Youtube, starta en poddcast och sedan vara aktiv på sociala medier. Dessutom ta hand om en familj och lilla Isak.

Upplev något nytt!

Hur går det här egentligen ihop? Ekvationen är enkel, det gäller att ha aptit på livet och prioritera, både tidsmässigt och ekonomiskt!

Om du bara tar lite av den energin som våra underbara barn visar upp så ska du se att du kommer att få ett helt nytt perspektiv på livet. Jag vill ge dig chansen att uppleva något nytt och utveckla, läs: vrida, vända ,kräla, krypa och studsa, din väg till att få ut ännu mer av din naturfotografering.

Så vad väntar du egentligen på? Går du och funderar på att boka den där fotoresan eller kursen, men det är några måsten som gör att du tvekar? Lyssna på barnet inom dig och ta ett steg ut i det okända och upptäck något nytt. Jag är med dig hela vägen!

Fröstad Naturfoto

Jag heter Niklas Virsen och är ägare, kurs- och reseledare för Fröstad Naturfotografi. Jag har en lång erfarenhet av naturfotografiska workshops, efterbehandlingskurser och guidning. Jag är medlem i svenska föreningen Naturfotograferna/N och är svensk Olympusambassadör. Jag älskar naturfotografi och natur – något som jag aldrig skulle kunna leva utan. Jag älskar också att lära ut naturfotografi, både som grundkurser och mer avancerade fördjupningskurser. Mina workshops och resor präglas av pedagogiskt lärande och praktiskt kunnande, ofta med kreativa inslag. Boka din fotoresa eller naturfotokurs hos mig! Mina tjänster är professionella, personliga och prisvärda!

Dela med dig!

Om du tycker att denna text, ljud eller video var intressant, lärorik eller trivsam. Glöm inte att dela med dig av den till dina fotovänner!
close-link
VILKEN SAFARIRESA SKA JAG VÄLJA?

VAD ÄR SKILLNADEN PÅ EN VANLIG SAFARI & EN FOTOSAFARI?

Det finns många skillnader mellan en ”vanlig” safari i exempelvis Masai Mara mot en fotosafari arrangerad av Fröstad Naturfoto. Här listar jag de största och viktigaste fördelarna med att åka på en safari med inriktning på fotografering.
Åk på en fotosafari! Läs mer om skillnaden!
close-link

Din e-bok för att
bli en bättre naturfotograf!

Gratiserbjudande från en naturfotograf till en annan!
  • 30 tips som kan göra dig till en bättre naturfotograf.
  • Bonus! +10 tips till i denna andra upplaga.
  • Tips som handlar om mer än bara din kamerautrustning.
PROVLÄS NU & LADDA NER!
close-link

Mina fotoresor till Masai Mara stödjer Läkarmissionens arbete med att stoppa könsstympningen av flickor i Kenya.

1 PLATS KVAR PÅ FOTORESAN 2020
close-link
Välj sida..