I detta avsnitt får du hänga med mig ut i den närliggande gammelskogen. Här letar jag kompositioner, ljus och ledande linjer. Jag försöker med andra ord att få ordning på kaoset som råder i en gammalskog. Här finns död ved, skägglav, mossa och stora stenar. Alla dessa ingredienser i landskapet gör det fantastiskt vackert men också väldigt svårfotograferat. I detta avsnitt kan du se hur jag tänker när jag fotograferar i en gammelskog och hur jag arbetar.

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me