I det här avsnittet fotograferar jag de sista höstfärgerna på min egen mark, i mäktig dimma. Det är något speciellt med de där sista höstfärgerna. Man måste skynda för att hinna fånga allt det vackra.

Jag fotograferar främst med 135 mm i detta avsnitt för att tajta ihop landskapet och skapa mindre distans mellan grenar, stammar & dimma. Jag arbetar även med både längre och kortare skärpedjup, för att skapa olika effekter, bland annat isolering av motiv mot bakgrunden. Att fotografera de sista höstfärgerna är inte en vemodig historia, utan snarare något som jag uppskattar mycket.

Efter detta kommer även snön som är ett nytt kapitel, härligt!

Om du gillar denna video, glöm inte att prenumerera och trycka tummen upp, tack!

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!