I det här avsnittet fotograferar jag de sista höstfärgerna på min egen mark, i mäktig dimma. Det är något speciellt med de där sista höstfärgerna. Man måste skynda för att hinna fånga allt det vackra.

Jag fotograferar främst med 135 mm i detta avsnitt för att tajta ihop landskapet och skapa mindre distans mellan grenar, stammar & dimma. Jag arbetar även med både längre och kortare skärpedjup, för att skapa olika effekter, bland annat isolering av motiv mot bakgrunden. Att fotografera de sista höstfärgerna är inte en vemodig historia, utan snarare något som jag uppskattar mycket.

Efter detta kommer även snön som är ett nytt kapitel, härligt!

Om du gillar denna video, glöm inte att prenumerera och trycka tummen upp, tack!

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me