I veckans video fÄr du hÀnga med mig ut pÄ jakt efter huggormar och snokar. Jag har fotograferat mÄnga ormar under mina fotoresor vÀrlden över, men det Àr nÄgot speciellt med vÄr egen giftorm, huggormen. Sökandet gÄr dock till en början trögt, men jag hittar mÄnga snokar som jag fotograferar med kort skÀrpedjup och tighta portrÀtt. Titta pÄ videon idag för att se hur det gÄr med huggormsjakten.

AnmÀl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

NÀr du prenumererar pÄ mitt nyhetsbrev fÄr du varje vecka fotoinspiration frÄn min Youtube-kanal, blogg & andra sociala kÀllor. Ta del av tips & rÄd frÄn mig som professionell naturfotograf. Bevaka Àven alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bÀsta fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto anvÀnder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkÀnner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan nÀr som helst vÀlja att avsluta din prenumeration pÄ nyhetsbrevet genom att klicka pÄ avsluta prenumeration lÀngst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, Àr ett svenskt företag och har servrar inom EU. HÀr kan du lÀsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för Ànnu mer fotoinspiration!