I detta avsnitt får du hänga med mig ut i våren och fotografera åkergrodor. Vid åkergrodornas lekplats är det fullt upp. Hanarna är vackert blå som de blir under parningen och jag försöker att fånga deras vackra lekdräkt i blått. Det blir ett flertal bilder som jag är nöjd med och dessutom ger jag dig råd i hur du kan agera när du ska fotografera just åkergroda.

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me