I butiken säljer jag en riktigt liten och framförallt lätt kameraplatta med L-bracket.

Uniqball I quick Plate Slim Röd är en kameraplatta från tillverkarna av Uniqball. Detta är en mycket stilren L-bracket som inte lägger på någon avsevärd vikt på din kamerautrustning.

Trots den ringa vikten känns denna L-bracket riktigt kvalitativ. L-bracket ”flikarna” på kameraplattan är så minimala att du knappt lägger märke till dem. De fungerar dock perfekt utan problem i vertikalt läge.

Till skillnad från andra L-brackets kommer du inte ha problem med eventuella täckta ingångar till mikrofonuttag m.m. (observera att denna L-bracket ligger precis som alla andra över kamerabatteriluckan).

Att använda Uniqball I quick Plate Slim är en självklarhet för mig och den är alltid monterad på min kamera. Det är kombinationen vikt och smart design som gör att den är så självklar och användbar för mig!

Vad är L-bracket?

En L-bracket kameraplatta ger dig möjligheten att arbeta med kameran på ett stativ, som vanligt horisontellt men också vertikalt. Att ha den här mångsidigheten i en kameraplatta att kunna byta snabbt från horisontellt till vertikalt läge är verkligen bra! Jag har själv haft stora problem tidigare innan jag först testade en L-bracket att få en bra vertikal vinkel på stativet.

Uniqball I quick Plate Slim kommer i denna produkt i rött och är väldigt stilfullt designad. Ett annat plus är den låga vikten.

Specifikationer

  • Dimension: 100 mm x 38 mm
  • Höjd: 13 mm
  • Höjd på L-bracket: 17 mm
  • Vikt: 72 gram
  • Passar alla kameror (utan Olympus MILC)