fbpx

En lättviktare till kameraplatta – Uniqball I quick plate.

2019-03-04T22:01:35+00:00

I butiken säljer jag en riktigt liten och framförallt lätt kameraplatta med L-bracket.

Uniqball I quick Plate Slim Röd är en kameraplatta från tillverkarna av Uniqball. Detta är en mycket stilren L-bracket som inte lägger på någon avsevärd vikt på din kamerautrustning.

Trots den ringa vikten känns denna L-bracket riktigt kvalitativ. L-bracket ”flikarna” på kameraplattan är så minimala att du knappt lägger märke till dem. De fungerar dock perfekt utan problem i vertikalt läge.

Till skillnad från andra L-brackets kommer du inte ha problem med eventuella täckta ingångar till mikrofonuttag m.m. (observera att denna L-bracket ligger precis som alla andra över kamerabatteriluckan).

Att använda Uniqball I quick Plate Slim är en självklarhet för mig och den är alltid monterad på min kamera. Det är kombinationen vikt och smart design som gör att den är så självklar och användbar för mig!

Vad är L-bracket?

En L-bracket kameraplatta ger dig möjligheten att arbeta med kameran på ett stativ, som vanligt horisontellt men också vertikalt. Att ha den här mångsidigheten i en kameraplatta att kunna byta snabbt från horisontellt till vertikalt läge är verkligen bra! Jag har själv haft stora problem tidigare innan jag först testade en L-bracket att få en bra vertikal vinkel på stativet.

Uniqball I quick Plate Slim kommer i denna produkt i rött och är väldigt stilfullt designad. Ett annat plus är den låga vikten.

Specifikationer

  • Dimension: 100 mm x 38 mm
  • Höjd: 13 mm
  • Höjd på L-bracket: 17 mm
  • Vikt: 72 gram
  • Passar alla kameror (utan Olympus MILC)
Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Bevaka alla nya fotoresor & workshops!

Ny fotoinspiration med artiklar & video varje tisdag.

När du prenumererar på nyhetsbrevet får du e-boken, Bli en bättre naturfotograf helt gratis!

* obligatoriskt fält.

Fröstad naturfoto använder Mailchimp som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Mailchimp för behandling.

Just nu när du prenumererar på nyhetsbrevet får du e-boken, Bli en bättre naturfotograf helt gratis! I denna e-bok ger jag dig 35 tips & råd som du kan ta med dig i din utveckling mot att bli en bättre naturfotograf. Du får e-boken direkt i din mail efter registrering.

Bli en bättre naturfotograf. E-bok.

Fröstad Naturfoto

Jag heter Niklas Virsen och är ägare, kurs- och reseledare för Fröstad Naturfotografi. Jag har en lång erfarenhet av naturfotografiska workshops, efterbehandlingskurser och guidning. Jag är medlem i svenska föreningen Naturfotograferna/N och är svensk Olympusambassadör. Jag älskar naturfotografi och natur – något som jag aldrig skulle kunna leva utan. Jag älskar också att lära ut naturfotografi, både som grundkurser och mer avancerade fördjupningskurser. Mina workshops och resor präglas av pedagogiskt lärande och praktiskt kunnande, ofta med kreativa inslag. Boka din fotoresa eller naturfotokurs hos mig! Mina tjänster är professionella, personliga och prisvärda!

Dela med dig!

Om du tycker att denna text, ljud eller video var intressant, lärorik eller trivsam. Glöm inte att dela med dig av den till dina fotovänner!
close-link
VILKEN SAFARIRESA SKA JAG VÄLJA?

VAD ÄR SKILLNADEN PÅ EN VANLIG SAFARI & EN FOTOSAFARI?

Det finns många skillnader mellan en ”vanlig” safari i exempelvis Masai Mara mot en fotosafari arrangerad av Fröstad Naturfoto. Här listar jag de största och viktigaste fördelarna med att åka på en safari med inriktning på fotografering.
Åk på en fotosafari! Läs mer om skillnaden!
close-link

Din e-bok för att
bli en bättre naturfotograf!

Gratiserbjudande från en naturfotograf till en annan!
  • 30 tips som kan göra dig till en bättre naturfotograf.
  • Bonus! +10 tips till i denna andra upplaga.
  • Tips som handlar om mer än bara din kamerautrustning.
PROVLÄS NU & LADDA NER!
close-link

Mina fotoresor till Masai Mara stödjer Läkarmissionens arbete med att stoppa könsstympningen av flickor i Kenya.

1 PLATS KVAR PÅ FOTORESAN 2020
close-link
Välj sida..