I den här videon ger jag dig 5 inställningar att ändra på din kamera! #inställningar #kamera

När du får en kamera från fabriken, så kommer den med generella standardinställningar, detta för att förenkla för att du ska komma i gång med din fotografering. Men kameran är då givetvis inte optimerad för ditt sätt att fotografera. Därför går jag i denna video genom vilka 5 inställningar som jag alltid ändrar på en nyinköpt kamera. Det finns många fler, men här är några av de 5 viktigaste inställningarna att ändra, enligt min mening.

Jag har också gjort min kamera, Sony A7RIV, personlig i och med att jag har ändrat reglage och knappar, fysiskt på kameran. Detta för att snabbt komma åt funktioner som jag ofta arbetar med. På detta sätt kan jag skräddarsy mitt sätt att fotografera och kameran blir ett bra verktyg för att skapa bilder på.

Jag kommer i denna video också visa dig hur min skräddarsydda Sony A7RIV är uppsatt.

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me