I den här videon ger jag dig 5 inställningar att ändra på din kamera! #inställningar #kamera

När du får en kamera från fabriken, så kommer den med generella standardinställningar, detta för att förenkla för att du ska komma i gång med din fotografering. Men kameran är då givetvis inte optimerad för ditt sätt att fotografera. Därför går jag i denna video genom vilka 5 inställningar som jag alltid ändrar på en nyinköpt kamera. Det finns många fler, men här är några av de 5 viktigaste inställningarna att ändra, enligt min mening.

Jag har också gjort min kamera, Sony A7RIV, personlig i och med att jag har ändrat reglage och knappar, fysiskt på kameran. Detta för att snabbt komma åt funktioner som jag ofta arbetar med. På detta sätt kan jag skräddarsy mitt sätt att fotografera och kameran blir ett bra verktyg för att skapa bilder på.

Jag kommer i denna video också visa dig hur min skräddarsydda Sony A7RIV är uppsatt.

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!