I denna veckas video ger jag dig en introduktion till hur du kan börja att arbeta med video på din kamera. Jag kommer att ge dig de allra första stegen till att förstå och hantera videofilmning. Jag kommer att ta upp FPS, slutartid och videoupplösning, grundligt och även ge råd till vad du ska använda.

Detta är den första delen i en serie av två, där nästa veckas tema är hur du kan ta de första stegen i videobearbetning i Da Vinci Resolve. Båda dessa videor är tänkta att fungera som en introduktion och en plattform för dig att bygga vidare på mer kunskap, tips och tricks om videoproduktion.

Om du gillar denna video, glöm inte att prenumerera och trycka tummen upp, tack!

Videokurs för naturfotografer 2025

Under cirka 6 år har jag producerat en video i veckan i ämnet naturfotografering på min Youtubekanal. Förutom detta har jag producerat många videos för mina fotoresor och workshops på Fröstad Naturfoto. Jag har med andra ord ganska lång men främst intensiv erfarenhet av att skapa videor med naturinriktning. Den här exklusiva kursen i videofilmning och redigering för naturfotografer kommer att ge dig en bred grund till att skapa dina egna videoproduktioner.