I dagens Tema Torsdag berättar jag om allt jag älskar med min fotoryggsäck F-stop Tilopa. Vi går på djupetav F-stop Tilopa, hur mycket rymmer den, hur fungerar dess ICU och hur är bärkomforten och utseendet. Min F-stop Tilopa har följt med mig på äventyr över hela världen och är numera min bästa resekamrat. Från Afrika till alperna och vidare upp i nordligaste norden. Det finns inget element som denna fotoryggsäck inte klarar av. Om du är intresserad av att köpa en ny fotoryggsäck eller om du bara vill höra någon gå på djupet med F-stop Tilopa är det här videon för dig. Om du vill se hur mycket varje ICU rymmer och hur du kan skräddarsy din fotoryggsäck, läs på: https://fstopgear.com/products/find-your-perfect-camera-pack

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me