I dagens Tema Torsdag går jag närmare in på vädertätning i kamerahusen. Jag pratar om varför jag anser att det är viktigt men också om problematiken med vädertätning och allt mindre kamerahus. Det handlar egentligen om glappet mellan kamerahuset & ett batterigrepp som försvårar och komplicerar vädertätningen på små kamerahus.

[Prenumerera] på min Youtube-kanal för att få fotoinspiration, två gånger i veckan:

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me