I dagens Tema Torsdag berättar jag om tre hjälpmedel i din kamera som du inte kan vara utan! Eller i alla fall kan jag inte vara utan dem. Dessa tre hjälpmedel är ett digitalt vattenpass, histogrammet & focus peeking. De här tre hjälpmedlen i din kamera ger dig bättre kontroll på både exponering, horisonter & skärpa. Hur många av dem använder du? Det är inte säkert att din kamera har focus peeking vilket är en relativt “ny” funktion i kamerorna. Men jag är nästan övertygad om att du kan använda dig av ett digitalt vattenpass och histogram.

Om du gillar denna video, glöm inte att prenumerera och trycka tummen upp, tack!

Prenumerera på min Youtube-kanal!

Vill du få ännu mer fotoinspiration? Varje vecka på tisdag & torsdagar publiceras nya videos på min Youtubekanal som ger dig tips och handledning i naturfotografering. Prenumerera på min kanal för att inte missa kommande avsnitt!

Fotoresor & workshops rakt ner i din brevlåda.

Prenumerera på nyhetsbrevet & få gratis fotoinspiration varje vecka en gratis e-bok med tips & råd.
Prenumerera nu.
Du kan när som helst avsluta din prenumeration.
Click Me