I dagens Tema Torsdag berättar jag om tre hjälpmedel i din kamera som du inte kan vara utan! Eller i alla fall kan jag inte vara utan dem. Dessa tre hjälpmedel är ett digitalt vattenpass, histogrammet & focus peeking. De här tre hjälpmedlen i din kamera ger dig bättre kontroll på både exponering, horisonter & skärpa. Hur många av dem använder du? Det är inte säkert att din kamera har focus peeking vilket är en relativt ”ny” funktion i kamerorna. Men jag är nästan övertygad om att du kan använda dig av ett digitalt vattenpass och histogram.

Om du gillar denna video, glöm inte att prenumerera och trycka tummen upp, tack!

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!