Zeiss ZX1 är kameran med inbyggt Lightroom & är styrt av Android. En mycket spännande produkt som kanske skvallrar lite om framtiden för våra kameror. Med Zeiss ZX1 kan du arbeta med dina bilder som du har tagit direkt i Lightroom som är ”inbyggt” i kameran, dessutom lätt skicka iväg dem till en FTP, sociala medier eller mail. I det här avsnittet funderar jag kring Zeiss ZX1 och vad som är spännande och vilka frågetecken det finns att diskutera.

Om du gillar denna video, glöm inte att prenumerera och trycka tummen upp, tack!

Anmäl dig till nyhetsbrevet.

Fotoinspiration och bevakning av fotoresor & workshops, varje vecka.

När du prenumererar på mitt nyhetsbrev får du varje vecka fotoinspiration från min Youtube-kanal, blogg & andra sociala källor. Ta del av tips & råd från mig som professionell naturfotograf. Bevaka även alla nya fotoresor, workshops & kurser som Fröstad Naturfoto har. Helt enkelt den bästa fotoinspirationen samlad i ett veckobaserat nyhetsbrev. Helt gratis!
(obligatoriskt) (obligatoriskt)


Fröstad naturfoto använder Get a newsletter som hanterar nyhetsbrev och prenumerationer. Genom att skicka in din e-post till nyhetsbrevet godkänner du samtidigt att din e-post skickas till Get a newsletter för behandling. Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet genom att klicka på avsluta prenumeration längst ner i varje mailutskick. Get a newsletter skickar inte vidare dina uppgifter till tredjepart, är ett svenskt företag och har servrar inom EU. Här kan du läsa mer om deras integritetspolicy.

Prenumerera för ännu mer fotoinspiration!